top of page

Gastenboek

2 september 2015:

Een week in dit gezellige, zeer goed geoutilleerde (2 barbecues!, helaas geen weer ervoor) huisje gezeten met wisselende logées. Iedereen vol lof over huisje én omgeving. Het pontje Schaphalsterzijl (Reitdiepveer) is een aanrader ! Kom zeker nog eens terug !

17 mei 2015:
Heerlijk, ideaal als uitvalsbasis voor een verjaardagsfeestje! Maar één nachtje geslapen, maar heerlijk om in een huisje te zitten. Een volgende keer komen we zeker terug. Bedankt ! :)

2 mei 2015:

Een ontzettend mooi plekje. We hebben genoten met de fiets naar Noordpolderzijl en via een omweg weer terug. Daarna genoten van de dorpswandeling en genoten op het terras bij de oudste herberg van Nederland. 

2 augustus 2018:
Doorverwezen vanuit een B&B dat geen plaats had, kwamen we per toeval bij jullie. Wat een verassing. Wat een heerlijk huis, zo compleet en zo gezellig. Het plan was één nacht, maar het werden er zes. Het huis, het weer, de omgeving, alles was perfect voor een korte zomervakantie. Van de fietsen hebben we dankbaar gebruik gemaakt. De kano's komen de volgende keer. We gaan jullie zeker overal aanbevelen.
Groeten en dankjewel.

19/20/21 juni 2015
De drie Hopjes uit Breukelen:
Wat een geweldig huis is dit. Bij binnenkomst meteen verliefd op alles. De keuken, de grote tafel met flesje wijn, de sfeervolle inrichting. Het is bijna minderwaardig om dit een B&B te noemen, het is een compleet huis. Ook zo heerlijk, het terras en de steiger, waar we maar liefst 2 vissen gevangen hebben. En ook vreselijk gelachen dat we ná een grote vaat de vaatwasser ontdekten!  We komen absoluut nog een keer terug, misschien deze winter al!

april 2015:
Mijn ouders hebben het Pieterpad gelopen vanaf Maastricht. De laatste etappe van Winsum naar Pieterburen lopen we samen met z’n zessen. We hebben hier heerlijk gelogeerd !

20 augustus 2018:
Het was geweldig, prachtig huisje. Zo compleet, echt genoten van Winsum. En wat een vriendelijke mensen ook. Ook zo goed geholpen om een bootje te huren.
Bedankt.
7 september 2018:
Prachtig huisje, alles op en aan, en super ingericht!! Vriendelijke mensen. Heerlijke wijk, mooie bloemen. Super!!
bottom of page