top of page

Varen..., fietsen..., wandelen...,of lekker relaxen…?

 

Voor een romantisch weekend of een heerlijk weekje vakantie bent u bij “Bij de Werf” in Winsum op het juiste adres. Vooral als u van varen, fietsen of wandelen houdt.

Vanaf uw eigen steiger naast het huis kunt u per kano het prachtige Groninger Marengebied met aansluiting op het Reitdiep verkennen. Een 3-persoons Canadese kano staat tot uw beschikking en tevens twee 1-persoons kano's.
U kunt er ook voor kiezen de fraaie landelijke omgeving per fiets te verkennen.

Hiervoor staan twee fietsen voor u klaar en diverse fietsroutes zijn in de woning aanwezig.

 

Winsum heeft ruim 7500 inwoners en is centraal gelegen tussen Groningen stad en het Lauwersmeergebied. Van oorsprong bestaat Winsum uit de wierdedorpen Winsum en Obergum, van elkaar gescheiden door het Winsumerdiep. Het Winsumerdiep stroomt door het karakteristieke centrum, met de gemetselde stenen brug de Boog, de Jeneverbrug en een schilderachtig haventje.

 

 “Bij de Werf”  is ingericht voor maximaal 6 personen en is rookvrij.
Op de begane grond treft u de woonkamer, volledig ingerichte keuken, toilet en bijkeuken (vaatwasser en wasmachine aanwezig). Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een moderne badkamer met 2e toilet.
Vanuit de woning heeft u toegang tot een groot houten terras, direct gelegen aan vaarwater met eigen aanlegsteiger. Het gebruik van de kano's en twee fietsen is inbegrepen.

 

U kunt “Bij de Werf” per nacht of per weekend boeken.
Ook is er de mogelijkheid om de woning voor een langer verblijf van bijvoorbeeld een week of twee weken te boeken.

 

 

20180627_155348(2) (1)
DSC_6878-ps
DSC_6743-ps
DSC_6835-ps
DSC_6828-ps
DSC_6815-ps
DSC_6807-ps
DSC_6783-ps
DSC_6780-ps
DSC_6794-ps
DSC_6789-ps
bottom of page