top of page

Tuin ontwerpen

Comfortabel relaxen in de tuin is een trend. De tuin evolueert nieuw naar een gemakkelijke verblijfsruimte met alle gemakken van binnen. Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Het is de plek waar u tot rust komt, kunt genieten en wegdromen.

De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp! Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of wilt u uw bestaande tuin ingrijpend aanpassen? Dan is een goed plan onontbeerlijk. Een tuinontwerp kan geheel door ons verzorgd worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf uw tuin te ontwerpen. U kunt ons ook vragen om uw huidige tuin te renoveren. De bestaande elementen worden dan in de “nieuwe tuin” ingepast. Of het bestaande ontwerp wordt door ons geoptimaliseerd en weer in goede staat gebracht.

U wilt graag een tuin die bij u past en die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Hiervoor komen wij eerst bij u langs om de tuin te inventariseren en op te meten. Tijdens dit eerste kennismakingsgesprek zullen uw wensen van de tuin worden besproken. Aan de hand van dit gesprek zal een (schets) ontwerp worden gemaakt. Dit ontwerp zal met u besproken worden en eventueel worden aangepast. Vervolgens wordt er dan een vrijblijvende offerte opgesteld die ook met u besproken wordt. 

bottom of page