top of page

Tuin aanleg en renovatie

 

Uw wens is onze wens.

Welke stijl vindt u mooi? Modern of niet ?Welke sfeer wilt u dat uw tuin uitademt? Wilt u een tuin die nagenoeg onderhoudsvrij is of juist niet? Moet het een kindvriendelijke tuin worden? Wilt u een groot terras of meerdere kleine zithoekjes? U bepaalt het allemaal zelf.

U kunt een tuinontwerp door ons laten maken of door een andere ontwerper. U wens is nummer een voor ons.

Anderen  belangrijke factoren waar we rekening mee houden: de ligging van de tuin, de vorm en grootte van de tuin, de structuur van de grond, uw budget. U kunt er van op aan dat wij een tuin voor u creëren waar u jarenlang plezier aan beleeft.

 

De aanleg of renovatie van uw tuin geschiedt met de grootste zorg. We zorgen allereerst voor een goede ondergrond. Soms betekent dit dat de hele tuin overhoop moet of dat er nieuwe grond opgebracht moet worden. Meestal is goede bemesting voldoende. Het is in elk geval belangrijk dat het fundament van uw tuin goed is.

Alle planten en materialen die we in uw tuin verwerken zijn van uitstekende kwaliteit. U krijgt van ons dan ook kwaliteitsgarantie, dat wil zeggen dat materialen en/of planten die niet aan de beloofde kwaliteit voldoen kosteloos door ons worden vervangen.

Tijdens de werkzaamheden houden we graag contact met u, zodat u op de hoogte blijft van onze vorderingen. Kleine aanpassingen en wijzigingen kunnen zo direct meegenomen worden. Als de aanleg of renovatie klaar is, bekijken we samen met u het resultaat en zetten we daar waar nodig de puntjes op de I.

bottom of page